Piept de pui in crusta de susan la cuptor

de Valclaudia in Pui, 1 Iun 2015 | 7383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui (dezosat)
  • 1 ou
  • cca 200 g seminte de susan
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de susan la cuptor:

Preincalzim cuptorul la 280 grade.

Pieptul de pui se taie fasii, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Tapetam tava cu hartie de copt, apoi trecem fasiile de piept de pui prin ou batut si apoi prin seminte de susan, le asezam apoi in tava.

Dam tava la cuptor pentru 40 minute. Dupa 30 minute intoarcem bucatile de carne sa se rumeneasca pe ambele parti uniform.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de susan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (15)

Rocsi 1

01.06.2015, 21:57

Bun, bun!

mihaelar63 1

01.06.2015, 22:19

Ce-mi mai place cum gatesti cu seminte

Gicuta 1

02.06.2015, 07:20

Arata bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cartofi prajiti